Je zet een actie op ten voordele van het CPZ 

Preventie van zelfdoding doen we samen. We vinden het dan ook altijd heel mooi om te zien wanneer mensen bijeen komen om voor ons een actie te organiseren, of die nu heel kleinschalig of net heel groot is. 

Halte 1813 op Pukkelpop in 2019

Hoe ga ik te werk?

Acties ondersteunen ons niet enkel financieel, maar ze brengen ook mensen bijeen rond een thema dat traditioneel moeilijk bespreekbaar is. Naast een steuntje in de rug voor ons, spelen deze acties dus ook hun rol in het doorbreken van het taboe en het mogelijk maken van een gesprek. 

Organiseer jij een actie, benefiet of omhaling met je bedrijf, organisatie, buurt of club? Dan helpen we je graag verder met een draaiboek en een promopakket.  Hierin vind je onder meer ook de juiste logo’s, die je kan gebruiken tijdens je actie.  Contacteer ons via het formulier hieronder en we bekijken graag mee hoe we jouw specifieke actie het beste kunnen ondersteunen en mee bekend maken. 

Geld ingezameld via een actie of inzameling geeft geen recht op een fiscaal attest. Enkel individuele giften die rechtstreeks op onze rekening gestort worden, geven recht op een fiscaal attest.   Giften geven recht op een belastingvermindering van 45% van de werkelijk gedane gift (wet van 13 december 2012, houdende fiscale en financiële bepalingen).