Op vrijdag 17 december pakte Daikin Europe uit met een live kerstradioshow voor al haar personeelsleden. Tijdens die show was niet alleen plaat voor leuke plaatjes, maar ook voor tal van getuigenissen, een vliegende reporter en de nodige live muziek. Als kers op de taart werden ook drie goede doelen gekozen, die elk een mooie donatie in ontvangst mochten nemen.

Een van de gekozen goede doelen was het Centrum ter Preventie van Zelfdoding.

“Als Daikin, hechten we veel waarde en belang aan mentale gezondheid,” zo stelt Hilde Goossens, HR General Manager bij Daikin Europe. “De coronacrisis heeft tal van problemen in de samenleving aan het licht gebracht en aangetoond dat mensen op verschillende manieren worden getroffen door de pandemie. Bijdragen tot levensreddende gesprekken is voor ons een belangrijke preventieve stap in de strijd tegen geestelijke gezondheidsproblemen.”

Finaal kon Daikin een erg mooi bedrag van 1.000 euro overmaken aan het CPZ – een gift die een groot verschil maakt, en die ons mee in staat stelt om verder te groeien, en meer mensen een gesprek aan te bieden.

Dankjewel aan iedereen bij Daikin die mee bijgedragen heeft aan deze actie!